theatermaakster

Om de wereld zoveel mogelijk te trakteren op mooie liedjes en verhalen heeft Mees maar liefst 3 verschillende theaters! Op deze manier is ze inzetbaar op ieder festival.

Vogelhuis XS
Van buiten is dit een vogelhuisje, van binnen een heus theater. Voorzien van heus theaterlicht en geluid. Het biedt ruimte aan 15 bezoekers. Even het trapje op, naar binnen, plaatsnemen en genieten maar. Een lust voor het oog en geschikt voor bijna ieder festival! 

Het LiedLoket
Aan dit vintage loket kunnen bezoekers een lied afhalen. Als het druk is, even een nummertje trekken en achter de lijn wachten.
Mees staat met gitaar in het loket en kiest samen met de bezoeker een geschikt (zelfgeschreven) lied en speelt dat. Straatfeest, tuinfeest, festival, het LiedLoket is altijd en overal inzetbaar.    

Het Grote Vogelhuis
De reus van het gezelschap. Met haar 5,5 meter hoogte is ze een pracht van een bouwwerk, een vogelhuis voorzien van zit-stok vanaf waar Mees op geheel eigen wijze haar bezoekers de voorstelling in fluit. Binnen een theater dat geschikt is voor ruim 30 man, eveneens voorzien van licht en geluid. Een feest voor zowel bezoekers als voor Mees!